Mohammed, hoe het allemaal begon DeLaMar
Specials

Mohammed, hoe het allemaal begon

Een documentaire van Salaheddine

Na het succes van de documentaire Van Mekka naar Marrakesh is daar nu het spectaculaire en langverwachte vervolg! In Van Mekka naar Marrakesh ging schrijver, tv-maker en theatermaker Salaheddine op zoek naar zijn identiteit als Marokkaans-Nederlandse moslim. Hij onderzocht hoe de islam Marokko bereikte en hoe zijn voorouders in het Noord-Afrikaanse land dit beleefden. In de nieuwe documentaire Mohammed, hoe het allemaal begon gaat Salaheddine een stap verder en onderzoekt hij hoe de islam nou precies is ontstaan. Hoe zag de prille beginperiode eruit van deze wereldgodsdienst waar nu bijna twee miljard mensen zich aan toeschrijven? En wie is Mohammed? Op een laagdrempelige manier geeft deze documentaire zowel moslims als niet-moslims een uniek inkijkje in het ontstaan van de islam, aan de hand van een prachtig verhaal.

Speeldata en tickets

September 2024

Zo 22 sep 14:30
v.a. € 30,00
Matinee
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Zo 22 sep 14:30
Koop tickets
Tickets
€30,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Salaheddine

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.