Musicals gone mad

The great reset
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Alle musicals die je de afgelopen seizoenen (niet) hebt kunnen zien in één voorstelling… Het lijkt een onmogelijke opgave, maar Musicals gone mad gaat de uitdaging aan! Vliegende tapijten, geïsoleerde eilanders, spokende royalty en een vermusicaliseerde pandemie; het komt allemaal voorbij. Na negen succesvolle voorstellingen in Rotterdam maakt de jaarlijkse bonte avond van het musicalseizoen een herstart in DeLaMar West onder de noemer The great reset. Hier brengen een cast van vier musicalacteurs, een verteller en een live band je een vrolijke voorstelling met en lach, een tiran en een bizarre complottheorie.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 29,50

Op deze voorstelling is geen CJP-/studentenkorting van toepassing.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Bart Mijnster, Aron Bruisten
  Regie en choreografie: Marleen van der Loo
  Muzikaal leider: Michiel Münninghof
  Producent: M Theaterproducties

  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5