Musicals Gone Mad

Worst things
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Na een lovend ontvangen editie in 2022 is Musicals Gone Mad terug met weer een vrolijke show vol heerlijke onzin en een tikkeltje harde waarheid. Stoere lijfwachten, dansende teenagers, opstandige studenten en een Nubische prinses zijn slechts enkele van de personages die de revue passeren. Alles wat het team van Musicals Gone Mad dit musicalseizoen opviel, wordt in Worst things vakkundig gefileerd, verdraaid en tenslotte verwerkt. Musicals Gone Mad gaat bovendien met zijn tijd mee met een genderswapped all male cast, oftewel vier dames die hun mannetje staan: Sanne Franssen (Blind date), Soraya Gerrits (The Prom), Nurlaila Karim (The Bodyguard) en Marisa van der Meer (Charlie and The Chocolate Factory). Deze hilarische bonte avond is het perfecte toetje van het musicalseizoen!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 29,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
General reviews are listed.
  Cast

  Sanne Franssen, Soraya Gerrits, Nurlaila Karim, Marisa van der Meer, Robbert van den Bergh (presentatie)

  Creatives

  Liedteksten: Bart Mijnster, Aron Bruisten
  Regie: Robbert van den Bergh
  Muzikale supervisie: Aron Bruisten
  Vormgeving: Marinus de Graaf
  Producent: M Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  A kind of Odyssey DeLaMar (5)

  Over DeLaMar West

  DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Lees hier ons privacy statement.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.