Toneel Nhung Geeft Zich Bloot Fotografie Bart Grietens (3)
Een bijzondere voorstelling die je met een brok in je keel achterlaat

Theaterkrant (keuze van de criticus)

Muziektheater

Nhung Dam

Nhung geeft zich bloot

“Je kunt niet alles worden wat je wilt. Je kunt wel alles zijn wat je bent.” In de voorstelling Nhung geeft zich bloot laat actrice Nhung Dam zien dat je trots mag zijn op je afkomst, hoe verrijkend die is. Waar ze zich vroeger kon schamen voor haar hardcode Vietnamese opvoeding met eetstokjes en een karaoke-set, omarmt ze nu juist haar identiteit. Deze veelgeprezen cabaret-meets-toneelvoorstelling gaat over je dromen waarmaken, hoe onmogelijk dat soms ook lijkt. Schud alle labels van je af, laat de hokjes lekker voor wat ze zijn. Nhung is een meester in verhalen vertellen en maakt in Nhung geeft zich bloot een wonderlijke combinatie van genres: van komedie en toneel tot aan Vietnamese punk!

Artist in residence

In 2023 werd Nhung Dam onze 'artist in residence' en kreeg ze voor een jaar de sleutel van DeLaMar. Met deze residentie ondersteunt DeLaMar bijzondere theatermakers die een groter podium en meer publiek verdienen. Nhung heeft gedurende deze periode de voorstelling Nhung geeft zich bloot ontwikkeld.

Speeldata en tickets

Mei 2025

Vr 9 mei 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Vr 9 mei 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€27,50 €23,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties

Hannelore april 2024

Mooi kwetsbaar en ook soms wat ongemakkelijk omdat je geconfronteerd wordt met jezelf. Wat een power op het podium. En zo stoer dat ze herstellend van een longontsteking toch de hele show heeft kunnen laten zien, tot onze blijdschap!

Auke april 2024

Het was zeer knap, maar net niet uniek.

Johan april 2024

De voorstelling was persoonlijk, ontroerend en emotioneel. Liedjes waren soms moeilijk te verstaan. Ben benieuwd of Nhung bij een volgende voorstelling los kan komen van haar afkomst. Nhung kan alleen maar beter worden. Daarom een 8.

Karin april 2024

Verrassend, divers en onvergelijkbaar

Pieter april 2024

Prachtig voorstelling van Nhung Dam en Erik van der Horst. Genoten van hen. Zeker meer dan de moeite waard en om naar Amsterdam te reizen vanuit het Zeeuwse Vlissingen. Een echte aanrader om te bezoeken.

Bart maart 2024

Zet je aan het denken, ook aan het lachen.

Jacqueline maart 2024

Heel intens en meeslepend. Echt prachtig, ze neemt je echt mee op haar reis door het leven. Heel knap. Een 9 omdat muzikant voor mij een storende rol had in haar verhaal anders had ik een 10 gegeven

Bernice maart 2024

Treffend verhaal. Ngung geeft zich bloot en dat is ontroerend.

B. maart 2024

origineel

Jesse maart 2024

Bij vlagen komisch met scherpe analyses over de klassenongelijkheid en racisme in Nederland. Hier en daar wat onsamenhangend. Ruimte voor verbetering, maar ik kan niet wachten waar Nhung Dam in de toekomst mee komt.

Fanny maart 2024

Heel goed gedaan!

Hans maart 2024

Heel goed en intens gespeeld, mooie variatie van tekst en muziek

Ronald maart 2024

Onderhoudend, sympathiek, soms grappig, maatschappijkritisch, lekkere muziek Maar ook te weinig samenhangend, en ongemakkelijk voor een man met 6 vinkjes

Irma maart 2024

Ik vond het leuk maar soms een beetje van de hak gaan

H maart 2024

Grappig, verrassend, ontroerend, mooie liedjes. Gevoelig en eerlijk over het leven en de opvoeding en groei daarin.

Kathelijne maart 2024

Wat een geweldig talent is Nhung Dam. Grappig, slim, confronterend, inspirerend. Goeie muziek ook met gitarist Erik. Genoten!

B. maart 2024

Dynamisch, humor afgewisseld met stevige maatschappelijke vraagstukken vanuit ‘micro’ perspectief, persoonlijk en kwetsbaar

Michiel maart 2024

Heel verrassend, persoonlijk en erg afwisselend ook

Ida maart 2024

De echtheid van Nhung Dam mooi vormgegeven. Ondersteuning van en samenwerking Erik bracht naast het serieuze ook humor. Goede balans!

T.C. december 2023

Het was echt heel er goed.

Arthur december 2023

De rode draad in het verhaal werd na gelange de voorstelling zich voortzette eentonig. Het begon vermakelijk. De zangkwaliteiten van Nhung Dam laten te wensen over. Jammer, ik denk dat er meer in had gezeten.

Rita december 2023

Heel gedegen opgezet verhaal. Afwisseling tussen tekst en liedjes.

Gerda december 2023

Ik vond het boeiend, verrassend. Mooie combi van tekst en zang. Het decor vond ik ook heel mooi met wisseling van kleuren

Margriet december 2023

Afwisselend stuk, variërend van gezellig, vrolijk en humor tot zwaar, heftig, emotioneel en informatief. Met mooie stukken gitaar en zang.

Afke december 2023

Het was voor mij en een vriendin de eerste keer dat wij zo een soort voorstelling bezochten. We vonden het verrassend, maar toch ook best een zwaar verhaal.

R. december 2023

Mooi dat Nhung een inkijk geeft in de worstelingen die ze heeft doorgemaakt om te komen waar ze nu is. Het napraten van de nieuwslezeres om ABN te oefenen raakte mij. Ze verraste mij ook met haar felle karakter, ze zou zo mee kunnen spelen in een prequel van Kill Bill. Ik heb genoten van de voorstelling!

Renzo december 2023

Nhung Dam heeft iets waardoor je naar haar wilt blijven luisteren. Ze heeft een prachtige voorstelling gemaakt die grappig is maar ook genoeg stof geeft om na te denken!

Dick december 2023

Zette me echt aan het denken.

Jan december 2023

Prachtige openhartige voorstelling met zeer ontroerende onderdelen. Duurde wel net beetje te lang en erg benieuwd hoe voorstelling er over aantal maanden uitziet. Ik overweeg hem nog een keer te zien. Stoelen zaten trouwens niet echt lekker en zeker bij lange zit gaat dat storen.

H december 2023

Indrukwekkend en wat een performance

Jan december 2023

Wat een orkaan op het podium. Deze vrouw kan zingen, spelen, alles. Soms subtiel, soms dendert ze door. Prachtig

Tekst

Nhung Dam en Koos Terpstra

Muziek

Erik van der Horst en Nhung Dam

Regie

Koos Terpstra

Scenografie:

Yannick Verweij

Lichtontwerp:

Job Woudstra

Kostuumontwerp:

Mariëtte Hendriks

Producent

Dam&Ko i.s.m. DeLaMar

Mede mogelijk gemaakt door Fonds 21, Cultuurfonds, Norma Fonds

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 20 min. zonder pauze
Mogelijke triggers

In deze voorstelling wordt gebruikgemaakt van stroboscopische lichteffecten. 

Achter de schermen

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.