Nhung Dam

Nhung geeft zich bloot
Mary Dresselhuys zaal

Dat Nhung Dam Nederlands is. Toeval. Dat ze graag hutspot eet. Toeval. Dat ze van ‘kringverjaardagen’ houdt. Toeval. Het schip dat haar Vietnamese ouders van zee plukte was nou eenmaal een Nederlands schip. Nhung geeft zich bloot is een ‘cabaret-meets-toneel’ voorstelling over de cruciale kruispunten in ons leven. Een verkeerde keuze kan nu eenmaal tot een compleet ander leven leiden. Verwacht een avond vol inspiratie, humor en herkenbaarheid. Denk aan de energie van een punkband, gekoppeld aan Vietnamese opera. Nhung Dam is een meester in verhalen vertellen en kijkt met een onvermoeibare blik naar deze wereld, waarbij ze ook zichzelf niet buiten schot laat. Sterker nog, het is tijd om zich helemaal bloot te geven.

Sterrenregen

Nhungs vorige voorstelling 3 miljoen voetstappen naar Sicilië werd bekroond met een ware sterrenregen. De pers omschreef het o.a. als een ‘hartverwarmende solo’, ‘intens grappig en onnoemelijk pijnlijk’ en ‘geweldig mooi geschreven’.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 23,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Nhung Dam
  Fotografie: Imke Panhuijzen
  Producent: Dam&Ko i.s.m. DeLaMar

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.