‘Een krachtige dichteres en dito zangeres is opgestaan’
Het Parool
Afgelopen
Concert

Nynke Laverman

Wachter
Duur: 1 uur 10 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 9 december 2018 in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien. 

Bekijk onze andere voorstellingen

Een Fries fadoconcert dat indruk maakt, ontroert en het wachten waard is. In haar voorstelling Wachter bewijst Nynke Laverman dat de temperamentvolle Portugese fado en de nuchterheid van de Friese taal bij elkaar horen als twee geliefden. Bijgestaan door slagwerker Sytze Pruiksma en celliste Geneviève Verhage brengt Nynke een muzikale ode aan de kunst van het wachten. Na overweldigend succes op festival Oerol is deze bejubelde voorstelling eindelijk in Amsterdam te zien.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 24,50
3e rang € 12,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Breijwerk

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5