Exclusief

Old Bridge

An award-winning British play
Zaal: Mary Dresselhuys zaal
English description

Het bekroonde nieuwe Britse liefdesdrama Old Bridge komt direct na de wereldpremière in Londen naar Amsterdam! Old Bridge is een epische vertelling over de impact van een oorlog die Europa grotendeels is vergeten, en over de liefde en het verdriet van de mensen die dit hebben meegemaakt. In het Joegoslavische Mostar van 1988 springt Mili, een jongen van buiten het dorp, vanaf de beroemde Oude Brug het water in. Mina ziet hem springen en valt ook, maar dan voor hem. Vier jaar later weten Mili en Mina dat hun toekomst samen ligt, maar wordt het inmiddels Bosnische Mostar geteisterd door een alsmaar groeiende verdeeldheid. Old Bridge is een enerverende, frisse en hedendaagse versie van waargebeurde verhalen, die ook in DeLaMar worden vertolkt door de originele Britse cast.

Let op: deze voorstelling wordt gespeeld in het Engels.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 40,00
2e rang € 35,00
3e rang € 25,00

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal. 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Igor Memic
  Producent: Sismo Stories & Performances

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

  Lunch en diner

  In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een seizoensmenu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zaterdag en zondag geopend voor een lunch of High Tea.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5