Peter Pannekoek

Nieuw bloed
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Peter Pannekoek behoort tot de top van het Nederlands cabaret. Zijn bejubelde laatste voorstelling Later was alles beter werd door Het Parool ‘een ijzersterk programma’ genoemd en door het AD omschreven als ‘ongetwijfeld het beste cabaret van het moment’.  Ook sleepte hij hiermee de Neerlands Hoop in de wacht: de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Maar nu is het tijd voor Nieuw bloed. Voor het eerst waagt Peter zich aan een oudejaarsconference; een show waarin hij slimmer en scherper is dan ooit. De messen zijn geslepen: laat de slachting maar beginnen.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 31,00
2e rang € 24,00
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Breijwerk

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5