Peter Pannekoek

Nieuw bloed
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Peter Pannekoek behoort tot de top van het Nederlands cabaret. Zijn bejubelde laatste voorstelling Later was alles beter werd door Het Parool ‘een ijzersterk programma’ genoemd en door het AD omschreven als ‘ongetwijfeld het beste cabaret van het moment’.  Ook sleepte hij hiermee de Neerlands Hoop in de wacht: de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Maar nu is het tijd voor Nieuw bloed. Voor het eerst waagt Peter zich aan een oudejaarsconference; een show waarin hij slimmer en scherper is dan ooit. De messen zijn geslepen: laat de slachting maar beginnen.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Peter Pannekoek de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • okt 2021
  vr 22 okt 20.30 uur
  v.a. € 24,00
  Losse kaarten Nog 8 beschikbaar
 • za 23 okt 20.30 uur
  v.a. € 19,50
  Losse kaarten Nog 7 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 31,00
2e rang € 24,00
3e rang € 19,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Breijwerk

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5