Exclusief
Concert

Quincy

Live in concert
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Tijdens dit unieke en eenmalige concert brengt Quincy zijn grootste hits, favoriete liedjes en exclusieve nieuwe nummers ten gehore. Quincy kreeg landelijke bekendheid toen hij met Morgen weer een dag de verkiezing voor de titelsong van het tv-programma Big Brother won. Daarna speelde hij de hoofdrol in de musical Ciske de Rat, haalde hij de halve finale van het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen en stond hij in de Ziggodome met Holland Zingt Hazes. Nu is Quincy er helemaal klaar voor om samen met een 12-koppige band DeLaMar Theater plat te spelen!

Een droom die uitkomt

Quincy: “Het is een droom die uitkomt dat ik voor een volle zaal mag staan in een van de mooiste theaters van ons land, waar al zovele artiesten mij voor zijn gegaan.”

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Zaal € 49,50
Balkon € 45,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Medialane

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5