Cabaret

Rob Scheepers

Kom maar op
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een scherpe, herkenbare en hilarische cabaretvoorstelling over de verrassende wending die het leven ineens kan nemen. Dit overkwam Rob Scheepers namelijk zelf: hij werkte als marketeer toen hij werd gevraagd een nieuwjaarsconference te maken, waarmee hij bizar genoeg alle zalen beneden de rivieren uitverkocht. Hij mocht aanschuiven bij De wereld draait door en Jinek, was de Brabantse ster van de onelinershow Padoem Patsss, kreeg een column in de Privé en is nu wekelijks te horen op Radio Veronica. Na deze transformatie realiseerde Rob dat het tweede deel van zijn leven echt is begonnen. En of hij daar klaar voor is? “Kom maar op!”

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 25,50
3e rang € 13,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5