Romeo & Julia (10+)

Een tragedie om je vingers bij af te likken
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

De pizza’s vliegen je om de oren in deze bewerking van Romeo & Julia! De vaders van Romeo en Julia hebben allebei een pizzeria, maar gooien al jaren de deegrollers door elkaars ruiten. Zelfs knokpartijen in nauwe Italiaanse steegjes zijn inmiddels volkomen normaal geworden. Want wie maakt er toch de beste pizza? Terwijl de concurrentiestrijd steeds heftiger wordt, bloeit de liefde tussen Romeo en Julia op. Maar deze liefde kan geen eerlijke kans krijgen, als niet eerst de familieruzie wordt opgelost. Er komt een plan, een romantisch plan dat heel goed verloopt, totdat er in weer een straatgevecht een dode valt… Deze snelle, inventieve tragedie doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik een van zijn beroemdste verhalen ontdekken.

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Romeo & Julia de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • dec 2021
  ma 27 dec 15.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
Eerste rang € 22,50
Tweede rang € 19,50
Derde rang € 15,00

Bekijk de plattegrond van de zaal

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Fleur van Greuningen
  Regie: Fons van Rongen
  Producent: Goedemorgen Theaterproducties

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5