Romeo & Julia (10+)

Een tragedie om je vingers bij af te likken
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De pizza’s vliegen je om de oren in deze bewerking van Romeo & Julia! De vaders van Romeo en Julia hebben allebei een pizzeria, maar gooien al jaren de deegrollers door elkaars ruiten. Zelfs knokpartijen in nauwe Italiaanse steegjes zijn inmiddels volkomen normaal geworden. Want wie maakt er toch de beste pizza? Terwijl de concurrentiestrijd steeds heftiger wordt, bloeit de liefde tussen Romeo en Julia op. Maar deze liefde kan geen eerlijke kans krijgen, als niet eerst de familieruzie wordt opgelost. Er komt een plan, een romantisch plan dat heel goed verloopt, totdat er in weer een straatgevecht een dode valt… Deze snelle, inventieve tragedie doet eer aan Shakespeare, maar laat een jong theaterpubliek met een frisse blik een van zijn beroemdste verhalen ontdekken.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • dec 2021
  ma 27 dec 15.00 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
Eerste rang € 22,50
Tweede rang € 19,50
Derde rang € 15,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Creatives

  Tekst: Fleur van Greuningen
  Regie: Fons van Rongen
  Producent: Goedemorgen Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5