Cabaretsolo Saman Amini's Integratieplan Fotografie Bas de Brouwer DeLaMar (1)
Beste cabaretvoorstelling van 2022

NRC

Cabaret

Saman Amini’s Integratieplan

Black Sheep Can Fly

NRC

Theatermaker, performer en muzikant Saman Amini (A seat at the table, Nobody home) is terug met een succestournee van zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we met elkaar omgaan in onze multiculturele samenleving. Gewapend met persoonlijke verhalen, sketches en songs neemt Saman je mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’; van zijn kinderjaren in Teheran tot aan het AZC in Brabant en zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Steeds weer zoekt hij naar het antwoord op de terugkerende vraag: waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Cabaret Collectie

Saman Amini's Integratieplan is geselecteerd voor de Cabaret Collectie van het Nederlands Theaterfestival, waardoor het bij de beste cabaretvoorstellingen van dit seizoen hoort. Uit het juryrapport: "Amini is een rasartiest: hij kan spelen, zingen, improviseren, hij verknoopt het persoonlijke met het geëngageerde en de lach met de pijn."

Speeldata en tickets

Februari 2024

Wo 21 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 22 feb 20:30
v.a. € 19,50
Laatste tickets Nog 35 beschikbaar

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€27,50 €23,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst en muziek

Saman Amini

Regie

Geert Lageveen

Muzikant

Martin Verheesen

Producent

Black Sheep Can Fly

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.