Saman Amini's integratieplan

Black Sheep Can Fly
Mary Dresselhuys zaal

Na de veelgeprezen voorstellingen A seat at the table, Samenloop van omstandigheden en Nobody home is theatermaker, performer en muzikant Saman Amini terug met zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we met elkaar omgaan in deze multiculturele samenleving. Gewapend met persoonlijke verhalen, sketches en songs neemt Saman je mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’; van zijn kinderjaren in Teheran tot aan het AZC in Brabant en zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Steeds weer zoekt hij naar het antwoord op de terugkerende vraag: waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 26,00
2e rang € 22,00
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Over Black Sheep Can Fly

  Black Sheep Can Fly is een stichting van Saman Amini en regisseur en scenarioschrijver Nima Mohaghegh. De stichting richt zich op menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving.

  Creatives

  Tekst en muziek: Saman Amini
  Regie: Geert Lageveen
  Muzikant: Martin Verheesen
  Producent: Black Sheep Can Fly

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5