‘Perfect getimed topprogramma’
Theaterkrant
Cabaret

Sanne Wallis de Vries

Gut
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een komische solovoorstelling waarin Sanne Wallis de Vries zich met frisse tegenzin afvraagt hoe en waartoe ze moet leven. Gelukkig is Sanne inmiddels op een leeftijd waarbij er weinig ruimte is voor twijfel over dit soort zaken, maar des te meer ruimte voor tips. Met name om uit te delen. Zo vertelt deze topcabaretière over de voordelen van de maand februari, het fenomeen trapliften en de mysteries rondom mannen. Sanne hoopt de onderbuikgevoelens van haar publiek naar de juiste uitgang te sturen en heeft daar #zinin. Jij ook? Gut.

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang€ 35,50
2e rang€ 32,50
3e rang€ 15,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives
kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement, high-tea of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5