Afgelopen

Scherder zoekt verder

Erik Scherder onderzoekt het muzikale brein van Cor Bakker
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 12 september in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Pianist Cor Bakker heeft een indrukwekkend en veelbewogen muzikaal leven. Maar hoe komt het eigenlijk dat Cor zo muzikaal is? Zo goed kan improviseren? Hoe onthoudt hij al die muziekstukken? En wat heeft muziek voor Cor betekend, in zowel gelukkige als moeilijke periodes in zijn leven? Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en bekend van tv-programma De wereld draait door en zijn colleges voor DWDD University, laat zien op welke manieren de hersenen van Cor bij zijn muzikale talent zijn betrokken. Cor zelf is openhartiger dan ooit, zodat Erik samen met het publiek diep in zijn muzikale brein kan kijken. Daarnaast zal Cor natuurlijk het een en ander op de piano spelen, waardoor je met Scherder zoekt verder een heerlijke muzikale avond uit vol toegankelijke wetenschap beleeft!

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5