Schiffmacher vertelt

Over zijn veelbewogen leven

Henk Schiffmacher kijkt terug op zijn veelbewogen leven. Henk Schiffmacher is internationaal erkend als één van de belangrijkste figuren in de wereld van tatoeage en ziet zichzelf als ‘the poor man’s Rembrandt’. Deze ras-verteller neemt u mee op een bizarre, vaak hilarische reis door zijn leven. Zijn ontmoetingen met mensen van diverse pluimage van de lokale visboer tot de Maori’s van Nieuw-Zeeland. Van de laatste koppensnellers uit Borneo tot Lady Gaga en Adam Levine. Net als je denkt hem te kunnen doorgronden zet hij je op een ander been. Alles wat je altijd al wilde weten, maar nooit zou durven vragen.

Producent

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.