Shirma Rouse

Acoustic sessions
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Vanwege de coronamaatregelen is deze voorstelling op de oorspronkelijke datum afgelast en verplaatst naar 11 juni. Boekers hebben via mail bericht gehad. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Souldiva Shirma Rouse kan niet wachten om het podium weer op te gaan en haar grootste liefde met je te delen: muziek. In Acoustic sessions laat ze je voor een avond de turbulente periode waarin we ons bevinden even vergeten. Samen met haar twee muzikanten gaat Shirma terug naar de basis en zorgt ze voor een intieme avond vol zang en korte verhalen. Maar zoals je begrijpt: met de stem van Shirma Rouse wordt ‘terug naar klein’ heel groots!

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 21,00
2e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Over Shirma Rouse

  Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar muzikale carrière startte zij als backing-vocal voor artiesten zoals Anouk, Alain Clark en Candy Dulfer. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival, wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft zij zeven albums uitgebracht waarvan het album Shout It Out Loud in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs. Naast haar zangtalent houdt Shirma zich bezig met uiteenlopende projecten, zo is ze vocal coach voor verschillende muzikanten, produceert ze muziek en geeft ze masterclasses. Tijdens Shirma’s Soul Kitchen combineert ze haar twee liefdes: zingen en koken. Dat deze Rotterdamse souldiva van alle markten thuis is, mag dan ook wel duidelijk zijn.

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5