Shock 12+

Thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries

Recensies

'Shock ontpopt tot spannende theaterthriller' de Volkskrant
'Shock – Rillen voor tieners' Musicalworld

Spannende musical over een verdwijning naar het boek van succesvolle Young Adult-schrijfster Mel Wallis de Vries. Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Voordat de voorstelling begint is er bij Shock een covermodelwedstrijd in het theater, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mel’s nieuwe boek!

Productie

Regie: Fons Merkies
Naar de bestseller van: Mel Wallis de Vries
Script: Bruun Kuijt
Muziek: Fons Merkies
Decor- & Kostuumontwerp: Joris van Veldhoven
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Geluidsontwerp: Erwin van den Broek
Productieleider: Lonneke Tolman
Producenten: Michiel Morssinkhof

Rolverdeling

Britt Scholte, Priscilla Knetemann, Vivian Panka, Dorine Meijerhof, Aniek Mommers

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.