Afgelopen
Specials

SOLD

Stichting Free a Girl en Soroptimisten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze vertoning stond op 7 oktober in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Deze indrukwekkende film vertelt het verhaal van Lakshmi, een buitengewoon 13-jarige Nepalees meisje. Ze wil genoeg geld verdienen om een nieuw dak voor het huis van haar moeder te kopen en gaat aan de slag als dienstbode in het Indiase Kolkota. Samen met haar ‘tante’ Bimla reist ze af naar ‘Happiness House’. Lakshmi komt er echter snel achter dat ze hier niet als dienstbode moet werken, maar is verkocht voor de prostitutie.

Deze filmvertoning is georganiseerd door Stichting Free a Girl en Soroptimisten. Met hun gezamenlijke programma School of Justice willen ze de hoge straffeloosheid van daders in de kinderprostitutie aanpakken. De opbrengst van deze film gaat volledig naar dit project.

Let op: de film is in het Engels en wordt Nederlands ondertiteld.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 20,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: Emma Thompson

Cast

Niyar Saikia, Sushimita Mukerjee, Gillian Anderson, David Arquette

Goed om te weten
Inloop 18.30 uur
Aanvang zaal 19.00 uur
Afloop met hapje en drankje 21.00 uur
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5