Dans

Virgule, KH & Denden Karadeniz

The best of hiphop dance - Summer dance forever
Duur: 1 uur 50 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal
English description

Tijdens The best of hiphop dance presenteert het internationale urban dansfestival Summer dance forever de mooiste, meest indrukwekkende hiphopvoorstellingen van dit moment. Onderdeel van dit programma is bijvoorbeeld het Franse gezelschap Virgule met hun show Monstres; een duet van twee hiphopdansers met tegenovergestelde lichamen en totaal verschillende manieren van denken. Hiermee bieden ze een reflectie op de blik van de ander en op discriminatie. Daarnaast is KH, het gezelschap van danser en choreograaf Karim Khouader, te zien met Blow. Blow is het eerste stuk van KH, waarin vijf dansers de innerlijke en uiterlijke staat van een man weerspiegelen. Dit doen ze aan de hand van een unieke dansstijl, beïnvloed door zowel de underground battle cultuur als de Parijse danstheaters. Tot slot is er een optreden van het nieuwe urban contemporary dansgezelschap van Nederland, geleid door Denden Karadeniz. Op abstracte en eigenzinnige manier maken zij een reis door de hel, het vagevuur en de hemel.

Meer Summer dance forever: op donderdag 22 augustus is The best of hip hop dance: Botis Seva, Ma Dame Paris & Junior Bosila te zien in DeLaMar Theater.

Inleiding

Meer weten over urban dans en hiphop? Voorafgaand aan het programma geeft Andrew Makkinga een inleiding op dit bijzondere genre. Andrew is presentator, MC en cultuurkenner en houdt zich van jongs af aan bezig met hiphop. De inleiding begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor bezoekers van Summer dance forever.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 22,50

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5