The Play That Goes Wrong

Dé hilarische, knettergekke, dikke, vette slapstick komedie!

West End hit The play that goes wrong nu ook te zien in Nederland. In een frisse bewerking van Owen Schumacher (Koefnoen) staan o.a. Tina de Bruin, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung garant voor een razendsnelle slapstick. Een winkeliersvereniging brengt ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de planken. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt. Één ding is zeker: The play that goes wrong zorgt voor buikpijn. Van het lachen.

Publieksreacties:
"Ge-ni-aal, lang geleden dat ik zo hard heb gelachen in het theater."
"Héérlijke voorstelling!!"
"Het laatste stuk voor de pauze dacht ik dat ik de pauze niet zou halen. Ik bleef er zowat in. Tranen over mijn wangen van het lachen!"

Productie

Regie: Bruun Kuijt
Tekst: Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields
Vertaling/bewerking: Owen Schumacher
Producent: Bos Theaterproducties

Rolverdeling

Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung, Ergun Simsek, Bas Hoeflaak, André Dongelmans en Frieda Barnhard.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.