Watskeburt?! – De Musical

De Jeugd van Tegenwoordig presenteert

Recensies

'Watskeburt?!’ is de krankjorumste musical van het jaar' NRC
'Melig, taalspelig en af en toe subliem geestig' Het Parool
'De meest besproken theatervoorstelling van dit jaar' Theaterkrant
'Kneitergoede nummers, droge humor en prachtig poppenspel' Musicalworld
'Zelden trekt een ‘volwassen’ voorstelling nog een zaal met publiek waarvan de gemiddelde leeftijd halverwege de twintig ligt. Een briljante zet dus, om de jongere generatie te laten zien wat theater óók kan zijn.' Musicaldatabase

Een anarchistisch hiphopsprookje met de taal, humor en muziek van De Jeugd van Tegenwoordig. Vergeet alles wat je denkt te weten over musical. Vergeet sowieso alles wat je ooit gehoord hebt over theater, want dit wordt een knettergekke theatertrip met De Jeugd van Tegenwoordig. Watskeburt?! – De Musical is een anarchistisch hiphopsprookje voor volwassenen. Gooi Monty Python, de Muppets, South Park en The Wizard of Oz in de blender en mix er de tegendraadse, grappige en supercatchy hits van De Jeugd doorheen. U weet wel, nummers als Sterrenstof, Get Spanish, Manon en natuurlijk Watskeburt?!, waarmee deze Amsterdamse gasten zich tien jaar geleden met een oerknal op de kaart zetten. 

Vjèze Fur, Willie Wartaal en Faberyayo zijn als poppen aanwezig op het podium en gaan samen met Manon op zoek naar hun vriend Bas Bron. Het muzikale brein van de rapformatie is ontvoerd door AuSchurk en zijn listige handlangers. Maak u klaar voor een achtbaanrit door het hoofd van De Jeugd van Tegenwoordig, in hun taal, met hun muziek en met hun onnavolgbare humor.

Productie

Gebaseerd op een concept van: De Jeugd Van Tegenwoordig en Eric Holman
Verhaal en script: De Jeugd Van Tegenwoordig, Lucas de Waard, Daan Windhorst, Peter van de Witte en Jeroom Snelders
Regie: Peter van de Witte
Arrangementen: Bas Bron en Peter van de Witte
Producent: Bos Theaterproducties
Coproducent: Eric Holman, Rhythm Entertainment

Rolverdeling

Met: Henk Poort, Rein Hofman, Kiefer Zwart, Anna Keuning, Cripta Scheepers, Sebas Berman, Bradley Groffen

Watskeburger menu

In de periode van 28 mrt t/m 9 april kun je in het Grand Café speciaal genieten van het tijdelijke DeLaMar Watskeburger menu. Je krijgt een burger, frietjes, salade en een lekkere Brand Lentebock voor maar €17,50. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je op tijd bij de voorstelling aanwezig bent. Bestel hem tegelijk met je kaarten in het bestelmenu. Wees er op tijd bij, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We zien je graag terug in het Grand Café!

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.