Afgelopen

Wouter de Jong

Mindgym on tour
Duur: 1 uur 40 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 17 januari in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Gelukkig is deze mentale conditie volgens Wouter de Jong net zo goed te trainen als je lijf. Hij ontwikkelde Mindgym: een combinatie tussen wetenschappelijke inzichten en praktische oefeningen en technieken om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten. Tijdens het theatercollege Mindgym on tour tovert Wouter het theater om tot zijn sportschool en leert hij je aan de hand van deze technieken wendbaar en flexibel te blijven, je aandachtspier te trainen en te zorgen voor meer concentratie en focus. Een echte proteïneshake voor je hersenen, om meer te kunnen genieten van de mooie momenten in het leven.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 25,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA van Google.
  Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5