Zoutmus

In concert
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

De droogkomische funk/rockband Zoutmus komt met een concerttour! Een knallende, onvoorspelbare, muzikale explosie waar je broek meerdere keren van afzakt en je tanden meer dan ooit gezien gaan worden omdat je zó hard moet lachen. Een uur lang Zoutmus-classics, nog nooit eerder gehoorde muziek en scènes waarvan je denkt: nu wordt me eindelijk weer eens een keer de waarheid verteld. Van strakke funk tot rauwe rock, van IJmuiden tot Landsmeer, van je oren tot je scheenbeen en weer terug. Ook zal er een korte documentaire over de palmolie-industrie worden getoond. Pas maar op dat je wenkbrauwen van verbazing niet ontploffen!

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 2 april 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 21,00
2e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Jules Timmers, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5