DeLaMar trakteert op 12,5 jaar gratis theater

12,5 jaar geleden openden wij officieel onze deuren. Sindsdien kunnen bezoekers genieten van o.a. toneel-, cabaret- en musicalvoorstellingen. Om dit jubileum te vieren, nodigen wij op zaterdag 27 mei 2023 theaterliefhebbers uit voor een heus verjaardagsfeestje. Met als hoogtepunt: een speurtocht door het theater naar 12,5 jaar gratis theaterbezoek! Om 14:00 uur wordt het feestelijke startschot gegeven aan de Marnixstraat. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Tijdens het verjaardagsfeest op zaterdag 27 mei zijn er in de foyers van ons theater waardevolle garderobehangers verstopt. De gelukkige vinders van deze hangers winnen een jaar lang gratis DeLaMar, met toegang tot het diverse aanbod aan voorstellingen. Twaalf garderobehangers geven recht op één jaar lang gratis theater en een dertiende staat gelijk aan een half jaar: bij elkaar dus 12,5 jaar. Om 14:00 uur wordt het startschot gegeven, gaan de deuren van ons theater open en kunnen liefhebbers op zoek naar deze bijzondere prijzen.

Ook als je niet één van de gelukkige vinders bent, is er een hoop te beleven op deze feestelijke dag. Ga op de foto in Mamma Mia!-stijl, dans in de silent disco van Grease, win mooie prijzen in de SIX wervelwind cabine en nog heel veel meer. Natuurlijk hoort er bij een jubileum ook taart en gaan alle bezoekers naar huis met mooie jubileumvoordelen.

Feestelijke dag
Ons 12,5 jarig jubileum wordt op zaterdag 27 mei 2023 gevierd op de Marnixstraat 402 in Amsterdam. Om 14:00 uur gaan de deuren open en start de zoektocht naar de unieke garderobehangers en de activiteiten. De feestelijkheden duren tot 17:00 uur.

Actievoorwaarden
  • Om 14.00 uur op zaterdag 27 mei 2023 gaan de deuren open en begint het zoeken naar de garderobehangers. Wees op tijd, voordat je het weet zijn alle hangers gevonden;
  • Een gevonden garderobehanger met de nummers 1 t/m 12 geeft recht op een jaar gratis naar het theater, de garderobehanger met nummer 13 geeft recht op een half jaar gratis naar het theater;
  • De prijs zal worden uitgekeerd in de vorm van een Podiumpas. De gebruikersvoorwaarden van Podiumpas zijn dus van toepassing bij gebruik van je prijs;
  • Om de gewonnen Podiumpas te kunnen activeren ga je ermee akkoord dat wij jouw benodigde persoonsgegevens delen;
  • De Podiumpas is geldig vanaf het moment dat Podiumpas jou hiervan op de hoogte brengt;
  • De Podiumpas vervalt na afloop van de geldigheidsduur; 
  • Elke persoon kan maar 1 prijs winnen;
  • DeLaMar behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen;
  • Op reeds aangeschafte tickets wordt geen restitutie verleend;
  • Medewerkers van DeLaMar zijn uitgesloten van deelname.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.