Header Carmen

Carmen

Met Tania Kross in Bizets bekende opera

Operaklassieker in een sprankelend en vurig nieuw jasje. Tania Kross presenteert haar eigen versie van haar lievelingsopera Carmen met als rode draad de muziek van dit meesterwerk van Georges Bizet. Thijs Borsten combineert in zijn arrangementen de zeer bekende, nog altijd schitterende muziek van Bizet met invloeden van de flamenco, de vurige volksmuziek en dans uit de zuidelijke provincies van Spanje, waar het verhaal van Carmen zich afspeelt. Tania Kross wordt bijgestaan door de Nederlandse sopraan Francis van Broekhuizen in de rol van Micaëla en tenor Charles Hens als Don Jose. We zien Carlos Denia, een van de beste flamenco zangers van Spanje, als toreador Escamillio in deze ‘Krossover’ van klassieke opera en flamenco.

Tania Kross, in 1976 geboren op Curaçao, zong in alle belangrijke concertzalen van de wereld, onder meer in Parijs, Salzburg, Wenen, en Carnegie Hall in New York. De titelrol van Carmen heeft zij mogen vertolken in Staatsoper Stuttgart, Latvian National opera in Riga en de prestigieuze Glyndebourne Opera Festival. Kross is een graag geziene gast op televisie en draagt daar met verve haar liefde voor muziek uit voor een nieuw publiek. 

Productie

Muzikale leiding en arrangementen: Thijs Borsten
Muzikanten: Arturo Ramón Erminia, Fernandez Cordoba, Cauldio Spieler, Jasper Somsen, Melissa Ussery, Werner Janssen, Ernst Munneke, Jan-Paul Grijpink
Dans: Irene Alvarez
Producent: Theaterbureau De Mannen

Rolverdeling

Tania Kross, Carlos Denia, Francis van Broekhuizen, Charles Hens.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.