Cock

Theater Oostpool
Wim Sonneveld zaal

Na het overdonderende succes op het Londense West End is Cock nu voor het eerst in Nederland te zien! Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok schitteren in dit award winnende toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. In Cock zien we hoe John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, om vervolgens tot zijn verbazing de vrouw van zijn dromen tegen te komen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint John aan een zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Want hoe kies je voor de ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent? Cock is een prikkelende, provocerende en humoristische voorstelling van regisseur Char Li Chung (De Bananengeneratie, Edward II – The gay king) die draait om de vraag: doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen?

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 34,50
2e rang € 28,50
3e rang € 21,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Daniel Cornelissen, Joy Delima, Peter Blok, Sander Plukaard

  Creatives

  Tekst: Mike Bartlett
  Vertaling: Han van Wieringen
  Regie: Char Li Chung
  Lichtontwerp: Yuri Schreuders
  Kostuums: Femke van Neerven
  Fotografie: Elza Jo
  Producent: Theater Oostpool

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.