Doornroosje de musical (4+)

Sita e.a.
Duur: 1 uur 15 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

In een land hier ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en zoet, zoals de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemt iedereen haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig én wordt gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien wil zelf over het land heersen en spreekt samen met haar man Titus een listige betovering over Doornroosje uit. Zal deze vreselijke slaapspreuk ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland? Een nieuwe sprookjesmusical met een twist, vol aanstekelijke liedjes, vrolijke dansjes en hilarische humor.

Sprookjesverkleedwedstrijd

Jonge bezoekers die verkleed naar het theater komen, mogen meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd om kans te maken op een sprookjesachtig prijzenpakket. Hiernaast is er na de voorstelling een uitgebreide meet & greet met de acteurs en een heuse sprookjesafterparty.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • apr 2020
  di 28 apr 13.00 uur
  Matinee
  v.a. € 17,50
 • di 28 apr 16.00 uur
  Matinee
  v.a. € 17,50
 
Prijzen
1e rang € 26,00
2e rang € 23,00
3e rang € 17,50

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Bas Groenenberg
  Producent: Van Hoorne Entertainment

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5