Frans Mulder & Marco Braam

Zeilen op de wind van vandaag
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een feestelijk eenmalig programma van theatermaker en Purper-voorman Frans Mulder en zijn voormalige Purpercollega Marco Braam. Frans heeft voor bijna de hele Nederlandse theaterwereld teksten geschreven en Marco heeft daar veel van op muziek gezet. Dit repertoire, aangevuld met nummers die speciaal voor dit optreden zijn geschreven, vormen de basis van deze muzikale avond. De liedjes worden aangevuld met scherpe en vaak onthutsend eerlijke anekdotes, waarin Frans vol humor en zelfspot terugkijkt op 50 jaar op het podium, 40 jaar Theatergroep Purper en de 50 theaterproducties van Marco. Geïnspireerd door hun hernieuwde samenwerking kijken ze ook vooruit, want: je moet zeilen op de wind van vandaag.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: DeLaMar Theater

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5