Hulde Fotografie Piek DeLaMar
Toneel

Hulde!

Carine Crutzen en Bert Luppes

Geesje: “Wie ben ik zonder jou?” Adam: “Nou?” Geesje: “Geen idee… maar ik ben nu al jaloers op die vrouw.” Als Geesje en Adam de feestzaal instappen waar ze hun zeventigjarige huwelijk vieren, lijkt het wel alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen ze door een caleidoscopisch labyrint van hoogte- en dieptepunten uit hun leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, flower power, pubers, het lege nest syndroom, stiekeme Alzheimer, enzovoort. Heeft hun relatie wel het geluk gebracht waar Geesje en Adam als jonge mensen zo naar hunkerden? Of was een andere keuze beter geweest? Theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes schitteren in dit nieuwe stuk van veelgeprezen toneelschrijver Peer Wittenbols (winnaar Charlotte Köhler Prijs 2023).

Speeldata en tickets

Januari 2025

Wo 22 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 23 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Carine Crutzen en Bert Luppes

Creatives

Tekst:

Peer Wittenbols

Regie:

Titus Tiel Groenestege

Producent:

Kobra Theaterproducties

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.