Igone de Jongh

I
Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling was vanwege de coronamaatregelen verplaatst naar 26 & 27 mei, maar kan wegens productionele redenen helaas niet doorgaan. Boekers zijn hierover op 2 maart per mail geïnformeerd. 

Igone de Jongh; prima ballerina, bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van de wereldberoemde choreograaf Hans van Manen, gaat het theater in! In haar voorstelling I danst ze vol overgave en vakmanschap de meest spannende choreografieën uit haar omvangrijke repertoire. Soms alleen op het toneel, soms samen met een partner of partners, soms live begeleid door muziek. De dansen zijn onderdeel van een theatrale raamvertelling over haar leven als danseres. Een leven van ontbijten, lunchen en dineren met een blaadje sla, moordende repetities, kapotte voeten, maar ook van premières met koningen en koninginnen. En dat terwijl er ondertussen gewoon boterhammetjes gesmeerd moesten worden voor haar kind. In I maakt Igone danskunst toegankelijk en aanraakbaar, zonder een concessie te doen aan de hoogste kwaliteit.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Ruut Weissman
  Producent: Senf Producties i.s.m. The Fame Game Initiatives

  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5