Igone de Jongh

Openbare repetitie
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

De exclusieve openbare repetitie van Igone de Jonghs eerste eigen theatervoorstelling. Want deze prima ballerina, bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van de wereldberoemde choreograaf Hans van Manen gaat het theater in! In haar nieuwe show danst ze vol overgave en vakmanschap de meest spannende choreografieën uit haar omvangrijke repertoire. De dansen zijn onderdeel van een theatrale raamvertelling over haar leven als danseres. Over een strikt regime, moordende repetities, kapotte voeten, maar ook over premières met koningen en koninginnen. En dat terwijl er ondertussen gewoon boterhammetjes gesmeerd moesten worden voor haar kind. Tijdens de openbare repetitie geeft Igone samen met haar regisseur Ruut Weissman, die ook de pianobegeleiding verzorgt, een kijkje in het maakproces van deze bijzondere voorstelling.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Ruut Weissman
  Producent: Senf Producties i.s.m. The Fame Game

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5