Igone de Jongh

Beauty persists
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

Na drie eigen avondvullende theaterprogramma’s gaat prima ballerina Igone de Jongh terug naar de kern. Terug naar háár ultieme vorm van schoonheid: dans. In Beauty persists komt Igone naar de theaters met een Triple Bill, waarin ze drie wereldpremières zal vertonen. Allemaal speciaal voor haar gemaakt, door verschillende nationaal en internationaal bekende choreografen. Stukken waarin zij op hun eigen manier de schoonheid een gezicht geven en vanuit verschillende tijdsgeesten nieuwe werelden creëren. Want de schoonheid van toen, die is er nog steeds…

Speeldata en kaarten
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
 
Prijzen
Gouden rang € 44,50
1e rang € 39,50
2e rang € 29,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Paul Bellaart
  Producent: Senf Producties

  Kaarten kaarten
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.