Igone De Jongh Beauty Persists Fotografie Paul Bellaart DeLaMar
Dans

Igone de Jongh

Beauty persists

Na drie eigen avondvullende theaterprogramma’s gaat prima ballerina Igone de Jongh terug naar de kern. Terug naar háár ultieme vorm van schoonheid: dans. In Beauty persists komt Igone naar de theaters met een Triple Bill, waarin ze drie wereldpremières zal vertonen. Allemaal speciaal voor haar gemaakt, door verschillende nationaal en internationaal bekende choreografen. Stukken waarin zij op hun eigen manier de schoonheid een gezicht geven en vanuit verschillende tijdsgeesten nieuwe werelden creëren. Want de schoonheid van toen, die is er nog steeds…

Speeldata en tickets

Februari 2024

Za 24 feb 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 25 feb 14:00
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€44,50 €39,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Paul Bellaart

Producent

Senf Producties

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 1 uur 20 min. zonder pauze

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.