Iris Rulkens - Hier is Iris Live Fotografie Alexia van der Meijden DeLaMar 1
Cabaret

Iris Rulkens

Hier is Iris live

Ze is bekend van haar hilarische typetjes en perfecte imitaties op social media, maar nu gaat Iris Rulkens het theater in! In haar luchtige theatershow Hier is Iris Live neemt Iris je mee op een opwindende reis door haar leven. Ze gooit alle kaarten op tafel en deelt openhartig haar ervaringen. Zo vertelt ze over hoe haar vader verongelukte toen ze nog maar 11 maanden oud was. Voor kleine Iris een valse start met grote gevolgen, waar onder andere haar drang om mensen aan het lachen te maken ontstond. Hier is Iris Live is een voorstelling vol humor, hilarische typetjes, daddy issues, grappige anekdotes, eerlijkheden, mooie liedjes, herkenbare struggles én een boodschap. Je gaat gegarandeerd met een positief gevoel naar huis!

Speeldata en tickets

November 2024

Wo 6 nov 20:30
v.a. € 19,50
Première
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 6 nov 20:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €26,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Alexia van der Meijden

Producent

Fine Label

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.