Jandino Therapie Fotografie Ruud Baan DeLaMar
Cabaret

Jandino

Therapie

Ligt het nou aan Jandino, of wordt de wereld met de dag gekker? De populaire comedian vraagt zich af of we niet met z’n allen therapie nodig hebben. Maar welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie, psychoanalytische psychotherapie… Jandino vindt dat we gewoon moeten beginnen met lachtherapie. Want het maakt niet uit door welke uitdagingen je gaat, lachen is het beste medicijn!

Speeldata en tickets

Februari 2025

Wo 12 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 13 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.