‘Een heldere, grappige, en bevlogen spreker die iedereen bij de les houdt’
AD
Specials

Lieven Scheire

Live in Nerdland: DNA
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een komisch theatercollege vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën over de wonderlijke wereld van de natuurkunde. Lieven Scheire – half wetenschapper, half mens – vertelt in zijn nieuwe ‘stand-up physics show’ over DNA. Op wervelende wijze legt hij uit hoe de genetica zowel ons zelfbeeld als onze toekomst ingrijpend aan het veranderen is. Geen zorgen, om Lievens verhalen te volgen zijn geen zes diploma’s nodig (die heeft hij trouwens zelf ook niet). Dankzij zijn ervaring als stand-up comedian, theatermaker en wetenschapsdeskundige in tv-programma’s als Proefkonijnen weet deze Vlaming zelfs een leek enthousiast te maken over natuurkunde!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 25,50
3e rang € 12,60

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives
Kaarten kaarten

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5