‘Een belangrijke en heerlijke voorstelling’
Trouw
Toneel

Nasrdin Dchar

Ja
Duur: 1 uur 20 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd, als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen Oumi (over zijn moeder) en Dad (over zijn vader en het vaderschap) neemt Nasrdin Dchar zijn publiek in Ja mee op reis. Een reis langs continenten en culturen, op weg naar volwassenheid, waarbij de liefde de belangrijkste rol speelt. Want die kan alles overwinnen. Toch? Nasrdin laat zien hoe hobbelig het pad van liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘ja’ kunt zeggen.

Gouden Kalf

Acteur Nasrdin Dchar won in 2011 een Gouden Kalf voor zijn rol in de film Rabat. Ook speelde hij hoofdrollen in de films Infiltrant, Het bestand, In limbo en in de series Zwarte tulp, De jacht, De 12 van Oldenheim en Mocro maffia.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 26,00
3e rang € 17,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Nasrdin Dchar en Floris van Delft
  Regie: Floris van Delft
  Producent: Theaterbureau De Mannen i.s.m. Stichting WAT WE DOEN

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5