Rob_ Scheepers_Schroot_fotograaf_Nicole_Minneboo

Rob Scheepers

Schroot

Uitverkochte succesvoorstelling Schroot nu in DeLaMar. Na zijn uitverkochte debuutvoorstelling en nieuwjaarconferences is Rob Scheepers terug met de voorstelling Schroot. Was het vroeger écht wel beter? Die vraag is het uitgangspunt van deze voorstelling waarin Rob aan de hand van scherpe, hilarische en herkenbare verhalen zijn worsteling schetst met de vooruitgang. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen, had zijn charme - een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. “Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.”

Rob was te zien in de tv-reeks van Padoem Patsss (De oneliner show) (VARA/BNN) op NPO3. Ook bracht hij wekelijks de rubriek 'De week in oneliners' bij Martijn Muijs op Radio Veronica en was hij op diverse andere radiozenders te horen. Hiernaast is Rob actief als columnist, fervent twitteraar en Tonprater.

Productie

Regie: Silvester Zwaneveld
Producent: Tiemersma en Van Bokhorst Theaterproducties B.V.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.