Afgelopen

Ronald Goedemondt

Numero uno
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 14 en 16 juli en 25 en 27 augustus in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Na epische shows als De R van Ronald en Geen sprake van, is Ronald Goedemondt speciaal voor een klein publiek terug met zijn gloednieuwe voorstelling Numero uno. Hierin wordt duidelijk dat de cabaretier toch echt verder is in zijn leven. Wijzer, volwassener en rustiger? Dat niet. Zijn strijd met de doctrine van het alledaagse lijkt nu zelfs te pieken. Maar hij heeft inzichten. Hoe groter de afstand tot zijn verleden, hoe meer er naar boven komt. Wat gebeurt er met je, als alles altijd maar doordendert en jij niet weet hoe je jezelf op de eerste plaats moet zetten? Ronald onderzoekt dit op zijn kenmerkende manier: met hilarische anekdotes, gevatte grappen en een verbale energie-explosie.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Ronald Goedemondt
  Regie: Martijn Bouwman
  Producent: Impresariaat De Keet

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5