Roué Verveer

Gewoon Roué
Mary Dresselhuys zaal

De altijd grappige Roué Verveer speelt alweer zijn tiende cabaretvoorstelling. Hoog tijd om dat te vieren met de show Gewoon Roué! Roué verovert al meer dan 20 jaar de harten van het Nederlandse publiek. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en briljante improvisaties. Dit alles komt natuurlijk ook weer terug in zijn nieuwe voorstelling, aangevuld met een stortvloed aan hilariteit en zelfspot. Bereid je voor op een fantastische avond… of eigenlijk een avondje ‘gewoon Roué’.

Speeldata en kaarten
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 24,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Raúl Neijhorst
  Producent: PUURee

  Kaarten kaarten
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.