Theater DeLaMar Amsterdam (13)

(12 – 20 uren per week)

Steek je graag de handen uit de mouwen en lijkt het je leuk om onze bezoekers een leuke middag of avond te bezorgen? Dan ben je bij DeLaMar aan het goede adres. 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven multi inzetbare theatermedewerkers die tijdens voorstellingen en evenementen zowel bij de kaartcontrole, in de foyers, de garderobe of ons Café DeLaMar willen werken.  

 

Wat betekent dit concreet 

 • Samen met een enthousiast team maak je het avondje uit van onze theaterbezoekers compleet en creëer je een uitstekende service en sfeer, waardoor bezoekers keer op keer terugkomen;  
 • Geen dag is hetzelfde! Het ene moment scan je tickets bij de kaartcontrole, een ander moment sta je achter de bar, verzorg je een pauzearrangement of verzorg je een borrel ter afsluiting van een congres;
 • Na de piekmomenten zorg je er samen met je collega’s voor dat het theater en de foyers weer netjes worden gemaakt voor de volgende dag;
 • Je werkt in een hecht team, een goede samenwerking is belangrijk, jij en je collega’s hebben echt iets over voor elkaar en hebben plezier in het werk. Je wordt gecoacht door de supervisor en start dagelijks met een briefing waardoor je weet wat je die dag kan verwachten. 

 

Wie ben jij?

 • Je begroet de dag met een glimlach en weet precies hoe je onze gasten welkom laat voelen en in de watten kunt leggen. Je zet net dat stapje extra voor je gasten en collega's;
 • Je werkt graag met anderen samen en staat altijd open om je kennis te verbreden;
 • Je bent 18 jaar of ouder en bent het liefst woonachtig in Amsterdam;
 • Minimaal 12 uren per week beschikbaar, waarvan minimaal één dienst in het weekend;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uurloon van €12,18 per uur (tot 21 jaar) of €13,98 per uur (21 jaar en ouder);
 • Een individueel keuzebudget waarmee je zelf veel vrijheid hebt in het inrichten van je secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende en wisselende (bij)baan in DeLaMar met leuke collega’s;
 • Flexibele werktijden, zowel overdag als in de avond en in het weekend: je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent;
 • Trainingen op het gebied van gastvrijheid, horeca en productkennis;
 • De mogelijkheid om de voorstellingen in ons theater te bezoeken waarbij je iemand mag meenemen.

 

Je komt te werken in een relatief kleine en informele organisatie. We willen dat iedereen zich welkom voelt in DeLaMar; zowel voor als achter de schermen. De verschillende talenten, meningen en perspectieven van onze medewerkers dragen hier sterk aan bij. Daarom streven we naar een grote diversiteit in onze organisatie op het gebied van o.a. culturele achtergrond, leeftijd, geslacht, geaardheid en fysieke kenmerken. Onze organisatie wordt hier niet alleen sterker van, maar ook een fijnere plek om te werken. Wij werken dan ook met de Code Diversiteit & Inclusie van de Nederlandse culturele en creatieve sector. 
 

Over DeLaMar 

Bij DeLaMar bekijk je geen verhalen, je beleeft ze. Niet alleen in de theaterzaal, maar al vanaf het moment dat je je ticket boekt. De voorpret, de omgeving, de historie, de gastvrijheid, de kunst, het eten en drinken: in DeLaMar voeren we de magie van theater in alles door. Zodat je zelfs jaren later nog glimlachend terugdenkt aan die geweldige avond uit.  
  
Naast het aanbieden van voorstellingen is ons theater de afgelopen jaren uitgegroeid tot toonaangevende locatie voor (inter)nationale evenementen als congressen, workshops, diners, (film)premières en productlanceringen.  
 
In elk evenement voeren we de magie van theater door, zodat onze gasten zelfs jaren later nog glimlachend terugdenken aan een onvergetelijk bezoek.  

Interesse?

 Klaar om van elke avond een onvergetelijke ervaring te maken? Dan horen wij graag van je! Heb je eerst nog vragen, neem dan vooral contact op met Kim Maas via Kim.Maas@delamar.nl of solliciteer meteen via onderstaande button.

Contactgegevens vacature

Telefoonnr. werk  020 555 2606
E-mail werk           kim.maas@delamar.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.