Summer dance forever

Het beste van hiphop
Zaal: Wim Sonneveld zaal

In augustus tovert het belangrijkste hiphop-dansfestival ter wereld Amsterdam om tot een gigantisch danspodium. Topdansers en bezoekers uit Peru tot aan India bezoeken de stad voor het beste dat hiphop-dans wereldwijd op dat moment te bieden heeft. Geniet van workshops in alle dansstijlen, battles waarin dansers het tegen elkaar opnemen, clubnachten met soulvolle dansmuziek en voorstellingen van gevestigde talenten tot aan nieuwe, veelbelovende makers. Voor zowel doorgewinterde dansliefhebbers als nieuwsgierige toeschouwers is Summer dance forever de perfecte manier om op een toegankelijke manier kennis te maken met de hiphopcultuur.

Houd deze website in de gaten voor de start kaartverkoop van Summer dance forever. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

De prijzen voor deze voorstelling zijn nog niet bekend.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
    Creatives

    Inschrijven nieuwsbrief

    Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
    Onze bezoekers beoordelen ons met een
    /5