Summer Dance Forever Paradox Sal DeLaMar (1)
Dans

Summer Dance Forever

Paradox-Sal: Woman & Sons of Wind: Bounce

Dit jaar slaat DeLaMar opnieuw de handen ineen met hiphopdansfestival Summer Dance Forever voor een theaterprogramma vol fenomenale optredens! Ervaar de energie van pure beweging en expressie bij deze zinderende ‘double bill’. Zo keert de show Bounce van Sons of Wind dit jaar terug in volle glorie, waarbij de veerkracht en vitaliteit van de hiphopdanscultuur worden gevierd met een freestyle choreografie. Daarnaast is Paradox-Sal te zien met Woman; een dansmanifest over de heilige band tussen vrouwen. Wil je meer weten over de shows? Blijf na afloop hangen voor een Q&A en stel je brandende vragen aan de dansers en choreografen!

Speeldata en tickets

Augustus 2024

Wo 21 aug 21:00
v.a. € 22,00
Via Summer Dance Forever
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 21 aug 21:00
Koop tickets
Tickets online Tickets aan de deur
€22,00 €24,00

Voor deze voorstelling is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken of CJP/studentenkorting te ontvangen. 

Ter ere van hun 11-jarige bestaan presenteert de vrouwengroep Paradox-Sal Woman: een dansmanifest vertolkt door middel van beweging. Het podium transformeert tot een levendig canvas waarbij het lichaam steeds verder wordt uitgedaagd en individuele expressie uitgroeit tot een dynamische dialoog binnen het collectief. Paradox-Sal nodigt ons uit tot een intieme verkenning van de heilige band tussen vrouwen.

Vorig jaar kon je al een voorproefje ervaren tijdens Summer Dance Forever, maar deze keer staat de volledige show op het programma! Bounce van Sons of Wind is een meeslepende freestyle hiphop-dansvoorstelling die de essentie en vitaliteit van de hiphopcultuur belichaamt. Geprezen choreograaf Lumi Sow leidt deze viering van beweging, geluid en veerkrachtigheid die zo kenmerkend is voor hiphop. Met een groep van tien dansers, elk met hun eigen unieke stijl en energie, worden technieken uit diverse hiphopdisciplines samengebracht. De show wordt omlijst door live muziek van een DJ op het podium.

Summer Dance Forever is één van de belangrijkste internationale hiphopdansfestivals. Ieder jaar in augustus komen dansers en publiek vanuit de hele wereld samen in Amsterdam om te genieten van virtuoze dansvoorstellingen, explosieve battles, soulvolle clubnachten, workshops van topdansers en nog veel meer. Dit jaar vindt Summer Dance Forever van 20 t/m 26 augustus plaats in o.a. DeLaMar, Paradiso en ITA. Bekijk het volledige programma.

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.