Café DeLaMar Amsterdam cocktail

(minimaal twee avonden in de week)

Wil jij werken bij een echt Amsterdams café met een gezellige huiskamersfeer? Wil je je kennis van wijn vergroten en beheers je de kunst van latte art? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe bedieningsmedewerker in het Café DeLaMar!

In Café DeLaMar kunnen theaterbezoekers en artiesten elkaar voorafgaand aan voorstellingen ontmoeten voor een drankje en na afloop heerlijk borrelen en napraten. Zo staan er o.a. (speciaal)biertjes, wijn, cocktails, mocktails en verschillende borrelhappen op de kaart. Café DeLaMar heeft ook een eigen podium met livemuziek!  Dit is dé plek waar bezoekers hun avond uit kunnen verlengen. Ben jij er klaar voor om het verschil te maken en gasten met oprechte gastvrijheid en prettige service te verrassen?

Wat betekent dit concreet?

 • Als bedieningsmedewerker ken je de klappen van de zweep als het gaat om de horeca. Samen met een enthousiast team maak je het avondje uit van onze theaterbezoekers compleet en creëer je een uitstekende service en sfeer, waardoor gasten keer op keer terugkomen;
 • Je steekt de handen uit de mouwen en geeft advies aan gasten, neemt bestellingen op en serveert ze uit;
 • Naast service en bediening mag je ook de keuken in en bereid je kleine gerechten die op de borrelkaart staan;
 • Initiatief wordt gewaardeerd! Heb je goede ideeën over nieuwe cocktails? Laat het je team weten.

 

Wie ben jij? 

 • Je bent 18 jaar of ouder en bent het liefst woonachtig in Amsterdam;
 • Je begroet de dag met een glimlach en weet precies hoe je onze gasten welkom laat voelen en in de watten kunt leggen voorafgaand aan de voorstelling, tijdens de pauze of bij de borrel. Je zet net dat stapje extra voor je gasten en collega's;
 • Je werkt graag met anderen samen, gaat zo efficiënt mogelijk te werk en staat altijd open om je kennis te verbreden;
 • Ons café is open op dagen dat er een voorstelling is, vaak is dat woensdag- t/m zaterdagavond en zondagmiddag. Je bent flexibel inzetbaar, bij voorkeur in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • En natuurlijk heb je een grote liefde voor theater en cultuur!

 

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een uurloon van €11,88 per uur (tot 21 jaar) of €13,64 per uur (21 jaar en ouder), exclusief 8% vakantiegeld én je krijgt natuurlijk een deel van de gezamenlijke fooien;
 • Een uitdagende en flexibele baan of bijbaan in het centrum van Amsterdam met gepassioneerde collega’s;
 • Leuke extra's zoals proeverijen, hostmanship- en baristatrainingen en leerzame uitjes; 
 • Een podium waar je jouw passie voor gastvrijheid kunt laten schitteren; 
 • Tegen speciaal tarief naar voorstellingen in DeLaMar, waarbij je iemand kunt meenemen. 

Je komt te werken in een relatief kleine en informele organisatie. We willen dat iedereen zich welkom voelt in DeLaMar; zowel voor als achter de schermen. De verschillende talenten, meningen en perspectieven van onze medewerkers dragen hier sterk aan bij. Daarom streven we naar een grote diversiteit in onze organisatie op het gebied van o.a. culturele achtergrond, leeftijd, geslacht, geaardheid en fysieke kenmerken. Onze organisatie wordt hier niet alleen sterker van, maar ook een fijnere plek om te werken. Wij steunen dan ook de Code Diversiteit & Inclusie van de Nederlandse culturele en creatieve sector.

Over DeLaMar

DeLaMar is er voor iedereen die van verhalen houdt. Of ze nou komen van Wim Sonneveld of Nasrdin Dchar, gaan over Hazes of over Annie M.G. Schmidt, zich afspelen in het verleden of in de toekomst en verpakt worden als musical, toneel of cabaret.

Bij DeLaMar bekijk je geen verhalen, je beleeft ze. Niet alleen in de theaterzaal, maar al vanaf het moment dat je je ticket boekt. De voorpret, de omgeving, de historie, de gastvrijheid, de kunst, het eten en drinken: in DeLaMar voeren we de magie van theater in alles door. Zodat je zelfs jaren later nog glimlachend terugdenkt aan die geweldige avond uit.

Naast het aanbieden van voorstellingen is ons theater in het centrum van Amsterdam de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende locatie voor (inter)nationale evenementen als symposia, congressen, workshops, diners, filmpremières en productlanceringen.

Interesse?

 Klaar om van elke avond een onvergetelijke ervaring te maken? Dan horen wij graag van je! Heb je eerst nog vragen, neem dan vooral contact op met Max Wesseling via Max.Wesseling@delamar.nl of solliciteer meteen via onderstaande button.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.