gevel DEZE GEBRUIKEN

Route & parkeren

Googlemaps laden

DeLaMar Theater

Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
0900 - 33 52 627 (telefoonnr. voor
reserveringen, €1 per gesprek)

Kantooradres:

DeLaMar Theater
Leidsekade 91
1017 PN Amsterdam
Telefoon: 020 - 555 26 27

LET OP: Vanaf ma 24 juli 2017 vinden er werkzaamheden plaats op de A10-West vanaf S102 tot aan knooppunt Nieuwe Meer. Deze werkzaamheden zullen 6 weken duren (24 juli t/m zondag 3 september). De weg gaat per 3 weken dicht: de eerste 3 weken van S102 naar Knooppunt Nieuwe Meer en de laatste 3 weken van Knooppunt Nieuwe Meer naar S102. Meer informatie.

Werkzaamheden Marnixstraat
Sinds 1 april is de Marnixstraat afgesloten voor autoverkeer vanaf de Leidsekade tot het Leidseplein. Alleen taxi's mogen over de trambaan langs het werk. Het is hierdoor niet mogelijk om met uw auto voor de ingang van het DeLaMar Theater te komen. Parkeergarage Q-Park Europarking in de Marnixstraat is nog steeds goed te bereiken. Kijk voor actuele informatie over de wegwerkzaamheden op de website van gemeente Amsterdam.

Met het openbaar vervoer naar het DeLaMar Theater.

Met de auto - route

Neem op ring A10 de afslag S105 en Jan van Galenstraat richting centrum. De weg gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Bij de verkeerslichten voor het water, rechts afslaan de Nassaukade op (Centrumring S100). Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Rozengracht op en meteen weer rechts de Marnixstraat in. Parkeer in de Q-Park Europarking. Vanaf hier is het circa tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Let op:

  • In het centrum van Amsterdam geldt overal betaald parkeren tot 24.00 uur, ook op zondag
  • Op donderdagavond is het i.v.m. koopavond op de weg en in de parkeergarages drukker dan normaal.

Werkzaamheden
Vanaf ma 24 juli 2017 vinden er werkzaamheden plaats op de A10-West vanaf S102 tot aan knooppunt Nieuwe Meer. Deze werkzaamheden zullen 6 weken duren (24 juli tot zondag 3 september). De weg gaat per 3 weken dicht: de eerste 3 weken van S102 naar Knooppunt Nieuwe Meer en de laatste 3 weken van Knooppunt Nieuwe Meer naar S102.

Routebeschrijving (print versie)
Travel plan (print version)

Met de auto - parkeren

Bezoekers van het DeLaMar Theater kunnen parkeren bij Q-Park Europarking (met korting!). Vanuit de parkeergarage is het maximaal tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Q-park -route

VOORDELIG PARKEREN IN Q-PARK EUROPARKING
Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam.

Bezoekers van het DeLaMar Theater ontvangen hier korting op de parkeerkosten:

Kortingskaart 32% korting

  • Bewaar de inrijkaart die u bij de parkeergarage ontvangt.
  • Vraag naar de gratis kortingskaart in de garderobe in het DeLaMar Theater.
  • Bij betaling voert u eerst de inrijkaart in de betaalautomaat van de parkeergarage en daarna de kortingskaart. De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: indien u inrijdt met een creditcard, kunt u geen gebruik maken van bovenstaande kaart.

Q-Park wilt u er op wijzen dat u uw waardevolle spullen niet achterlaat in de auto. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, kunt u contact opnemen met Q-Park via 0900-4466880 of via het contactformulier.

VALET PARKING
Wij willen u graag attenderen op de Valet Parking dienst van WeParc. Reserveer via de website, de iPhone app of Android App en geef uw aankomsttijd door. Stap vlak voor de deur uit (navigeer naar Marnixstraat 385) en laat één van de WeParc chauffeurs uw auto veilig parkeren en weer retourneren na het einde van de voorstelling. De kosten bedragen €30,- voor 5 uur of €40,- voor de hele dag. Reserveer op tijd, want vol is vol!