gevel DEZE GEBRUIKEN

Route & parkeren

Googlemaps laden

DeLaMar Theater

Marnixstraat 402
1017 PL Amsterdam
0900 - 33 52 627 (€1 per gesprek)

Kantooradres:

DeLaMar Theater
Leidsekade 91
1017 PN Amsterdam
Telefoon: 020 - 555 26 27

Bereikbaarheid DeLaMar Theater
Vanaf 1 april is een deel van de Marnixstraat gestremd voor verkeer. Afzetten van bezoekers voor het DeLaMar Theater kan het beste ter hoogte van de Leidsegracht. Taxi’s gaan in april door deze werkzaamheden ongeveer een maand aan- en afrijden via de Weteringschans. Bekijk de laatste ontwikkelingen van de werkzaamheden op en rond het Leidseplein. De parkeergarage Q-park Europarking (Marnixstraat 250) is gewoon bereikbaar.

Routebeschrijving (print versie)
Travel plan (print version)

Met de auto - route

Neem op ring A10 de afslag S105 en Jan van Galenstraat richting centrum. De weg gaat over in de 2e Hugo de Grootstraat. Bij de verkeerslichten voor het water, rechts afslaan de Nassaukade op (Centrumring S100). Bij de volgende verkeerslichten linksaf de Rozengracht op en meteen weer rechts de Marnixstraat in. Parkeer in de Europarking. Vanaf hier is het circa tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Let op:

  • In het centrum van Amsterdam geldt overal betaald parkeren tot 24.00 uur, ook op zondag
  • Op donderdagavond is het i.v.m. koopavond op de weg en in de parkeergarages drukker dan normaal.

Met de auto - parkeren

Bezoekers van het DeLaMar Theater kunnen parkeren bij Q-Park Europarking (met korting!). Vanuit de parkeergarage is het maximaal tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater.

Q-park -route

VOORDELIG PARKEREN IN Q-PARK EUROPARKING
Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam.

Bezoekers van het DeLaMar Theater ontvangen hier korting op de parkeerkosten:

Kortingskaart 32% korting

  • Bewaar de inrijkaart die u bij de parkeergarage ontvangt.
  • Vraag naar de gratis kortingskaart in de garderobe in het DeLaMar Theater.
  • Bij betaling voert u eerst de inrijkaart in de betaalautomaat van de parkeergarage en daarna de kortingskaart. De korting wordt automatisch verrekend.

Let op: indien u inrijdt met een creditcard, kunt u geen gebruik maken van bovenstaande kaart.

Q-Park wilt u er op wijzen dat u uw waardevolle spullen niet achterlaat in de auto. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, kunt u contact opnemen met Q-Park via 0900-4466880 of via het contactformulier.

VALET PARKING
Wij willen u graag attenderen op de Valet Parking dienst van WeParc: download de iPhone app of Android App en geef uw aankomsttijd door. Stap vlak voor de deur uit (navigeer naar Marnixstraat 385) en laat één van de WeParc chauffeurs uw auto veilig parkeren en weer retourneren na het einde van de voorstelling. De kosten bedragen €30,- voor 5 uur of €40,- voor de hele dag. Reserveer op tijd, want vol is vol!

Met het openbaar vervoer

Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 1, 2, 5, 7 en 10. Op het Leidseplein stoppen ook buslijnen 142, 145, 170, 172, 197 en diverse streek- en nachtbussen. Vanaf het Centraal Station vertrekt er iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.

Plan mijn reis