Fien & Teun Fotografie Wim Lanser DeLaMar (1)
Jeugd

Fien & Teun (2+)

Bonte avond op de boerderij

Fien en Teun komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste feest van het jaar te vieren! Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse ‘Boeren bonte avond’ te organiseren. Maar wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en dansen?

Boerderij experience

Voor en na de voorstelling kunnen de allerkleinsten zich vermaken bij de Boerderij experience in de foyer. Hier valt spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij te ontdekken. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Ma 20 mei 13:30
v.a. € 15,00
2e pinksterdag
Koop tickets
Ma 20 mei 16:00
v.a. € 15,00
2e pinksterdag
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€ 23,50 € 19,00 € 15,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Regie

René Noorderveen, Stijn Mac Gillavry

Producent

Van Hoorne Entertainment

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur zonder pauze
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.