‘Een voorstelling die barst van het plezier’
Theaterkrant

Queen of disco

A mighty real story
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Beleef de opkomst, ondergang en wedergeboorte van discomuziek aan de hand van het levensverhaal van disco-icoon en LGBTQ-activist Sylvester! Disco ontstond begin jaren 70 in de zwarte en latino gayclubs van New York. Het werd al snel een internationale muziekstroming: iedereen stond op de dansvloer en de wereld was één groot feest. Gedragen door deze disco-vloedgolf brak ‘queen of disco’ Sylvester door als solozanger. Sylvester was de eerste androgyne en openlijk homoseksuele wereldster, met gigantische hits als You make me feel (mighty real) en Do ya wanna funk. Ook was hij de eerste wereldster die er openlijk voor uitkwam aan aids te lijden en stond hij in de voorhoede van de gay pride beweging en de Stonewall rellen. Queen of disco is een onweerstaanbare voorstelling over deze flamboyante disco-legende, omlijst door heerlijke muziek.

Contextprogramma Glenn Helberg en Maarten van Hinte

Voorafgaand aan de voorstelling is er een contextprogramma. Dit zal plaatsvinden in de Dinerfoyer van 19.30 tot 20.15 uur en is vrij toegankelijk op vertoon van je theaterticket. 

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Tekst: Maarten van Hinte
  Muziek: DJ Jasmine Perez
  Regie: Maarten van Hinte, Marjorie Boston
  Fotografie: Neeke Smit
  Producent: RIGHTABOUTNOW INC.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5