‘Monte steelt de show als de queen of disco’
Theaterkrant
Afgelopen

Queen of disco

A mighty real story
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 30 april en 1 mei in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Beleef de opkomst, ondergang en wedergeboorte van discomuziek aan de hand van het levensverhaal van disco-icoon en LGBTQ-activist Sylvester! Disco ontstond begin jaren 70 in de zwarte en latino gayclubs van New York. Het werd al snel een internationale muziekstroming: iedereen stond op de dansvloer en de wereld was één groot feest. Gedragen door deze disco-vloedgolf brak ‘queen of disco’ Sylvester door als solozanger. Sylvester was de eerste androgyne en openlijk homoseksuele wereldster, met gigantische hits als You make me feel (mighty real) en Do ya wanna funk. Ook was hij de eerste wereldster die er openlijk voor uitkwam aan aids te lijden en stond hij in de voorhoede van de gay pride beweging en de Stonewall rellen. Queen of disco is een onweerstaanbare voorstelling over deze flamboyante disco-legende, omlijst door heerlijke muziek.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 22,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Drussilla Mputu-Mola, Susan Malaika Bailey, Urvin Monte, Jasmine Perez

  Creatives

  Tekst: Maarten van Hinte
  Muziek: DJ Jasmine Perez
  Regie: Maarten van Hinte, Marjorie Boston
  Producent: RIGHTABOUTNOW INC.

  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5