Bereikbaarheid

Klik hier voor bereikbaarheid DeLaMar Theater (centrum)

DeLaMar West is gelegen aan de Laan van Spartaan 4, 1061 MA Amsterdam (voormalige locatie van circus Elleboog) in de zogenaamde ‘Kolenkitbuurt’ in stadsdeel West in Amsterdam (Google Maps).

Parkeren in de omgeving van DeLaMar West
Er kan in de directe omgeving van DeLaMar West geparkeerd worden. Schaf je parkeerkaart aan in de parkeerautomaat of vooraf via de website van Gemeente Amsterdam (hier vind je ook de actuele parkeertarieven). 

Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand van het theater. De dichtstbijzijnde parkeergarage is ParkBee Wim van Estlaan op Jan van Galenstraat 956 op slechts 3 minuten loopafstand van DeLaMar West. ParkBee Admiraal Helfrichstraat op Admiraal Helfrichstraat 6A bevindt zich op 10 minuten loopafstand van het theater. Verzeker je parkeerplek door te reserveren via Parkbee.

Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam. Mindervaliden kunnen voor de hoofdingang van DeLaMar West afgezet worden.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde tramhaltes bij DeLaMar West zijn de haltes Jan van Galenstraat (tram 13 richting Geuzenveld en Centraal Station) en Jan Tooropstraat (tram 13 en bus N82 richting Centraal Station). Vanaf Centraal Station vertrekt elke 6 minuten een tram richting Jan van Galenstraat en Jan Tooropstraat, die er gemiddeld 23 minuten over doet.

De dichtstbijzijnde treinstations zijn Sloterdijk en Amsterdam Lelylaan. Vanaf station Sloterdijk is DeLaMar West met metro 50 (Gein) en 51 (Centraal Station) met uitstaphalte Jan van Galenstraat binnen 15 minuten te bereiken. Vanaf station Amsterdam Lelylaan is DeLaMar West met metro 50 (Isolatorweg) en 51 (Isolatorweg) met uitstaphalte Galenstraat binnen 11 minuten te bereiken.

Plan je reis via 9292

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5