Bereikbaarheid

Klik hier voor bereikbaarheid DeLaMar (centrum)

DeLaMar West is gelegen aan de Laan van Spartaan 4, 1061 MA Amsterdam (voormalige locatie van circus Elleboog) in de zogenaamde ‘Kolenkitbuurt’ in stadsdeel West in Amsterdam (Google Maps).

Parkeren in de omgeving van DeLaMar West
Er kan in de directe omgeving van DeLaMar West geparkeerd worden. Schaf je parkeerkaart aan in de parkeerautomaat of vooraf via de website van Gemeente Amsterdam (hier vind je ook de actuele parkeertarieven). 

Er zijn meerdere parkeergarages op loopafstand van het theater. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

  • ParkBee Laan van Spartaan op Laan van Spartaan 1 (Google maps)
  • ParkBee Wim van Estlaan op Wim van Estlaan 956 (Google maps)
  • ParkBee The Student Hotel Amsterdam West op Van de Sande Bakhuijzenstraat 4 (Google maps)

Verzeker je parkeerplek door te reserveren via Parkbee.

Bekijk hier de lijst van alle gehandicaptenparkeerplaatsen in Amsterdam. Mindervaliden kunnen voor de hoofdingang van DeLaMar West afgezet worden.

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde tramhaltes bij DeLaMar West zijn de haltes Jan van Galenstraat (tram 13 richting Geuzenveld en Centraal Station) en Jan Tooropstraat (tram 13 richting Centraal Station). Vanaf Centraal Station vertrekt elke 6 minuten een tram richting Jan van Galenstraat en Jan Tooropstraat, die er gemiddeld 23 minuten over doet.

De dichtstbijzijnde treinstations zijn Sloterdijk en Amsterdam Lelylaan. Vanaf station Sloterdijk is DeLaMar West met metro 50 (Gein) en 51 (Centraal Station) met uitstaphalte Jan van Galenstraat binnen 15 minuten te bereiken. Vanaf station Amsterdam Lelylaan is DeLaMar West met metro 50 (Isolatorweg) en 51 (Isolatorweg) met uitstaphalte Galenstraat binnen 11 minuten te bereiken.

Plan je reis via 9292

 

 

Ik Kijk Uit Naar Campagne

Naar welke voorstelling kijk jij uit?

We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5