Cafe DeLaMar West Logo 3

Eten en drinken in DeLaMar West

DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

Je bent van harte welkom

DeLaMar
DeLaMar
DeLaMar adres Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam

Deze locatie bevindt zich in Amsterdam Centrum. DeLaMar is hét theater in hartje Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein. Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de sfeervolle foyers heerlijk borrelen.

DeLaMar West
DeLaMar West
DeLaMar adres Laan van Spartaan 4, 1061 MA Amsterdam

Deze locatie bevindt zich in Amsterdam West. DeLaMar West is een broedplaats voor jonge (musical)makers en gezelschappen, op loopafstand van halte Jan van Galenstraat. In het sfeervolle theatercafé kan een drankje genuttigd worden.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.