A kind of Odyssey DeLaMar (5)

Over DeLaMar West

DeLaMar West is een nieuw theater, ontwikkelhuis en ontmoetingsplek aan de Laan van Spartaan 4 in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Je kunt hier terecht voor eigentijdse en vernieuwende voorstellingen, waarbij de nadruk ligt op musical- en muziektheater. Extra leuk is dat je veel van deze voorstellingen alleen in DeLaMar West kunt meemaken: van voorproefjes van veelbelovende producties tot aan voorstellingen die speciaal voor deze locatie worden ontwikkeld.

Je bent van harte welkom

DeLaMar
DeLaMar
DeLaMar adres Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam

Deze locatie bevindt zich in Amsterdam Centrum. DeLaMar is hét theater in hartje Amsterdam, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein. Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de sfeervolle foyers heerlijk borrelen.

DeLaMar West
DeLaMar West
DeLaMar adres Laan van Spartaan 4, 1061 MA Amsterdam

Deze locatie bevindt zich in Amsterdam West. DeLaMar West is een broedplaats voor jonge (musical)makers en gezelschappen, op loopafstand van halte Jan van Galenstraat. In het sfeervolle theatercafé kan een drankje genuttigd worden.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
/5
accepteer marketingcookies
om de video te kunnen bekijken.