slider2 (1)

DeLaMar natuurlijk!

WAT DOE JIJ DEZE ZOMER? Bakken op het strand, bbq-en in het park, varen door de grachten… en daarna, hup, naar DeLaMar natuurlijk! Met o.a. de hilarische zomerkomedie Geen paniek! met Tjitske Reidinga en Ciske de Rat de musical. Bekijk hieronder alle voorstellingen die deze zomer in DeLaMar te zien zijn.

Geen Paniek!

Geen -Paniek _200De generale repetitie en tournee lopen niet zoals het zou moeten; ruziënde acteurs, een gefrustreerde regisseur en geheime relaties. De klucht bezwijkt onder de druk van artistieke, emotionele en financiële problemen. Dé ultieme zomerkomedie met heel veel deuren en rekwisieten, opkomsten en afgangen en een hoge grapdichtheid. Met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, Guy Clemens en Wendell Jaspers.

Genre: toneel

Do 15 jun t/m do 24 aug >>

De Verleiders: Door de bank genomen

Door -de -bank _200Een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Om zowel van te smullen als te gruwelen. Het is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen: een gitzwarte komedie, recht vanuit de hel. Het zou verschrikkelijk om te lachen zijn als het tegelijkertijd niet zo schrijnend was. Met Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket en Leopold Witte.

Genre: toneel

Deze voorstelling is helaas afgelopen.

De Verleiders: Slikken en stikken

Slikken _200De Verleiders over pillendraaiers, piskijkers, bedplassers en premiejagers. In Slikken en stikken geven De Verleiders een second opinion over ons zorgstelsel. Over patenten, onbetaalbare medicijnen, draaideurpatiënten, prijsafspraken, faillissementen van ziekenhuizen en miljardenwinsten van verzekeraars en farmaceuten. Met Victor Löw, George van Houts, Tom de Ket, Leopold Witte en Martijn Fischer.

Genre: toneel

Deze voorstelling is helaas afgelopen.

Elements of freestyle

ISHElements of Freestyle is een spectaculaire show met onder andere skate, freerunning en BMX waardoor je met een andere blik naar urban arts kijkt. Artistiek leider Marco Gerris (ex-jurylid The Freestyle Games & So You Think you Can Dance) vindt veel inspiratie in de pure beweging van urban arts. Als geen ander ziet hij de poëzie in iedere beweging. Of je nu door de ruimte zweeft op balletschoenen of op skates; het is allemaal dans.

Genre: specials

Deze voorstelling is helaas afgelopen.

Ciske de Rat - de musical

Ciske -de -Rat _200Ciske de Rat - de Musical is een voorstelling die niet alleen het filmverhaal doet herleven, maar ook laat zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. En uiteraard de klassieker Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen bevat. Danny de Munk kruipt nog eenmaal in de huid van Ciske. Hiermee neemt hij afscheid van de rol van zijn leven, in een volledig nieuwe productie van de musical.

Genre: musical

Wo 12 t/m zo 23 jul >>

Accrorap

Accrorap _200Summer Dance Forever Festival presenteert Franse hiphopbeweging Cie Accrorap. Choreograaf Kader Attou heeft samen met zijn groep Cie Accrorap een unieke stijl ontwikkeld: een mix van hiphop, hedendaagse dans, circus en grafische kunst. De voorstelling is een verzameling van snapshots die het speelveld van zintuigen en gewaarwordingen onderzoekt; een kettingreactie van emoties die door iedere danser belichaamt wordt.

Genre: dans

Wo 16 aug >>

Theatre Forever

Summer -dance -forever _200Summer Dance Forever Festival presenteert in twee avonden het beste wat de urban danswereld te bieden heeft. Op 16 en 17 augustus vindt er iedere avond een ander programma vol Nederlandse en Europese premières plaats. Theatre Forever laat zien waarom een dans die uit de straten van New York kwam een prominente plek verdient op de podia van de wereld.

Genre: dans

Wo 16 aug >> & do 17 aug >>

Drs. Down!

Drs -down _200Een filmisch muziektheaterstuk door Ivo Niehe. Kan Lucas met het syndroom van Down met succes een universitaire studie volgen? En helpt zijn academische titel om het meisje van zijn dromen voor zich te winnen? Alle clichés en vooroordelen komen aan bod als in een gezin een kind met een syndroom geboren wordt: ouderlijke ruzies, een jaloerse broer, eindeloze pesterijen en de hunkering naar een onbereikbaar vriendinnetje.

Genre: muziektheater

Vr 18 aug t/m zo 3 sep >>

Sweeney Todd

Sweeney -Todd _200De 5 sterren musical Sweeney Todd is terug in Amsterdam! De onterecht veroordeelde barbier Sweeney Todd is op zoek naar wraak. Hij start een samenwerking zijn buurvrouw Mevrouw Lovett, de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt ze tot smakelijke pasteitjes. Sweeney Todd - met een topcast van twaalf acteurs én een live band – is een theatrale traktatie waarbij horror en humor hand in hand gaan.

Genre: musical

Do 7 t/m zo 17 sep >>

Volg Delamar Theater op: